IJzerenrepertoire – Uitvaartrepertoire

Onder het ijzerenrepertoire verstaat het ZMK een lijst van muziekstukken die we eigenlijk allemaal zouden moeten kennen. Als er door omstandigheden ineens een concert gegeven moet worden, is die samen te stellen vanuit het ijzerenrepertoire.

Neem naar elke repetitie dit repertoire mee en berg het bij voorkeur op in een aparte ringband met insteekhoezen. Ontbreekt een partituur in uw map? Stuur dan een mail naar naar Arie van Kralingen.

Vaststelling

Het IJzeren- en Uitvaartrepertoire is vastgesteld op basis van de inbreng van de leden middels een enquêteformulier en de visie van de dirigente. De laatste vaststelling is per 4 januari 2018
Vele liederen zijn reeds breed bekend in het koor, andere liederen zijn in het (verre) verleden als eens gezongen.

Klik hier voor het IJzerenrepertoire
Klik hier voor het Uitvaartrepertoire