Welke pianist(e) helpt Het Zeeuws Mannenkoor uit de brand?

doorRon

Welke pianist(e) helpt Het Zeeuws Mannenkoor uit de brand?

Het Zeeuws Mannenkoor is met spoed op zoek naar een ervaren pianist(e) die het koor kundig kan begeleiden tijdens repetities en uitvoeringen. Idealiter kan hij/zij ook in voorkomende gevallen fungeren als repetitor voor een deel van de stemgroepen.

Het Zeeuws Mannenkoor bestaat inmiddels al ruim 50 jaar en heeft in die jaren, met name rond Goes, een uitstekende reputatie opgebouwd. Het uitgebreide repertoire is zeer gevarieerd, van klassiekers tot modern en alles daartussen in. Vooral dankzij de enthousiaste inzet van Gunita Kronberga, onze professionele dirigente, zijn onze uitvoeringen een feestje. Wij repeteren wekelijks op de donderdagavond in dorpshuis Amicitia in Kloetinge. Doorgaans wordt er 5 á 6 keer per jaar opgetreden. 

Van de beoogde pianist(e) verwachten wij in principe de aanwezigheid op een tweetal repetitieavonden per maand van 19.15 tot 20.15u en natuurlijk tijdens de uitvoeringen en concerten. Enige flexibiliteit wat betreft inzetbaarheid is overigens wel gewenst, niet alles is immers van tevoren precies te plannen. Vanzelfsprekend kan de pianist(e) rekenen op een passende vergoeding.

Reacties naar hans.strijd@gmail.com of bel naar 06 51585344

Over de auteur

Ron administrator